Pro-Collagen Marine krema

Zvijezda ove linije je Pro-Collagen Marine krema. Ova višestruko nagrađivana klinički dokazana krema smanjuje pojavu bora u 14 dana, poboljšava hidrataciju i ostavlja kožu čvršćom i sjajnijom. Pro-Collagen Marine krema dolazi i u kombinaciji s SPF-om 30 za one koji svakodnevno žele zaštitu od sunca.

Ako je vaša koža jako suha ili vam treba dodatni TLC, za vas je Pro-Collagen Marine Ultra-Rich krema. S istim sastojcima kao i originalna formulacija, ali s blago bogatijom bazom, čuva suhu kožu kojoj je potrebna hidratacija i njega tijekom cijelog dana.

Pro-Collagen Oxygenating Night Cream dok spavate, vašu kožu regenerira ti njeguje. Ova iznimna krema sadrži algu Laminaria Digitata i crveni koralj kako bi pomogli u održavanju optimalne funkcije kožne, dok je jedinstvena mediteranska alga Padina Pavonica pomaže poboljšati tonus, čvrstoću i elastičnost kože. Nanesite prije nego što idete na spavanje i probudite se s kožom blistavim tenom. Nadopunite kućnu njegu kože s pro-kolagen serumom i kremama/gelovima za područje oko očiju kako biste maksimizirali učinke dnevnih i noćnih krema.